Consultații fiscale scrise
Înapoi

Începînd cu 1 septembrie 2010 adresările scrise ale contribuabililor ce ţin de metodologia administrării fiscale şi corectitudinea aplicării, calculării şi achitării la buget a impozitelor şi taxelor se examineaza intr-un singur punct

    Serviciul Fiscal de Stat aduce la cunostinţa contribuabililor, că în vederea organizării într-un mod eficient a popularizării legislaţiei fiscale prin acordarea raspunsurilor în scris la solicitările acestora, a fost emis Ordinul nr. 415 din 01 septembrie 2010.

       Potrivit prevederilor Ordinului menţionat, începînd cu 01 septembrie 2010 toate adresările scrise ale contribuabililor pe întrebări ce ţin de metodologia administrării fiscale şi corectitudinea aplicării, calculării şi achitării la buget a impozitelor şi taxelor (impozitul pe venit, taxa pe valoare adaugată, accize, impozite şi taxe locale) se examinează de Direcţia generală metodologia impozitelor și taxelor a Serviciului Fiscal de Stat.

      Astfel, întru asigurarea operativităţii şi neadmiterea cazurilor de tergiversare a examinării adresărilor referitoare la aspectele menţionate, contribuabilii urmează să se adreseze nemijlocit Serviciului Fiscal de Stat la adresa: MD 2005, mun.Chişinău str. Constantin Tănase 9, Serviciul Fiscal de Stat.

Cabinetul contribuabilului
e-Commerce VAT
SERVICII FISCALE

Linia Guvernului

Calendarul fiscal
Video
Panou informativ
Codul fiscal 2022
Facebook
 
x
Raportează eroarea depistată!
Acest modul are menirea de a îmbunătăți calitatatea conţinutului paginii oficiale a Serviciului Fiscal de Stat.
Textul selectat
Comentariul Dvs.: